Email & web på brondsted.dk

Hvis du hedder Brøndsted til efternavn og er af vores familie, kan du få (gratis) email og/eller web (subdomæne) under brondsted.dk. Dvs. din email-adresse bliver fornavn@brondsted.dk og webside http://fornavn.brondsted.dk. Både email og web kan sættes til at "pege videre" til den adresse eller web-side, du bruger nu. Du behøver så ikke skifte adresse, men kan bruge både din nuværende adresse og den nye under brondsted.dk og få det hele i samme "postkasse"

Vores "site" brondsted.dk ligger på et flerbrugersystem, dvs. hvert familiemedlem er ansvarlig for sit eget web-sted og bestemmer selv hvad email-adressen evt. skal pege videre til. Du får adgangskode (brugernavnet er dit fornavn) og kan fra f.eks. Internet Explorer eller Netscape konfigurere din email-konto, kopiere websider til dit websted osv.

Der er ikke nogen regler for anvendelse af brondsted.dk. Dog gælder regler normalt hos firmaet, som ejer serveren, hvor brondsted.dk fysisk ligger: Man må ikke forårsage så meget internet-trafik at man forstyrrer andre kunder (f.eks. ved at lægge polulære film på sit web-sted). Og ulovligheder kan selvsagt heller ikke tolereres.

Der er ikke øverst på brondsted.dk nogen liste over brugerne. Vi er blot at betragte som individuelle brugere.

Børn (og netop børn!) er også velkomne som brugere. Hvis man ser frem til et langt liv, er det jo rart at vide at man har en webadresse og emailadresse som er uafhængig af skiftende arbejds- og uddannelsessteder. Er man en "mangehovedet" familie, er der intet i vejen for at hvert medlem får sin egen konto/subdomæne. Forudsat fornavnet ikke allerede er optaget!

Tilmelding til brondsted.dk sker rimelig uformelt via email og kræver ingen speciel "dokumentation" blot man fortæller hvem man er. Tilmeld dig her

email